erhvervslejemaal-lolland-falster.dk: Erhvervslejemaal på Lolland Falster

Erhvervslejemaal på Lolland Falster

Om Lolland-falster:

Betegnelsen, Lolland-Falster, dækker over de to danske øer Lolland og Falster. Førhen blev Lolland-Falster kaldt for ”Smålandene”, men denne betegnelse er nu som udgangspunkt afløst i daglig tale med undtagelse af området, Smålandsfarvandet, hvor begrebet fortsat benyttes.
Øerne Lolland og Falster er adskilt af Guldborgsund med Lolland mod vest og Falster mod øst.

Indtil inddelingen af Danmark i 1200-tallet, hørte Lolland-Falster sammen med Fyn og det var ikke før i 1970, at Lolland-Falster blev sat i forbindelse med Sjælland. Tilhørsforholdet til Fyn afspejles fortsat i områdets dialekt.

Blandt de største attraktioner beliggende på Lolland-Falster er bl.a. at nævne: Lalandia, Det nye Fuglsang Kunstmuseum, Knuthenborg Park og Safari samt Middelaldercenteret.

Erhvervslokaler på Lolland-falster

Markedet for udlejning og salg af erhvervslokaler på Lolland-Falster er gennemskueligt. Der findes en række store og små erhvervsmæglere som kan bistå med udlejning og salg af erhvervslokaler, og der findes flere portaler der gør det let at få overblik over, hvilke erhvervslokaler, der er ledige lige her og nu.
Er du på udkig efter erhvervslokaler eller har du ønsker om at igangsætte udlejning/salg af dit erhvervslokale, så skriv en mail til en af Danmarks førende portaler inden for erhvervsudlejning på:
Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du kan også følge nogle af de links vi har samlet i højre side.

 

Links om Lolland-Falster

 

 

 

Om Lolland Falster på Wikipedia

Kort over Lolland Falster

 

 

 

 

 

Dette website er skabt af Danmarks største portal for erhvervslejemål til leje. Søger du ledige erhvervslejemål, så klik på linksene i højre side for at starte din søgning. Du får overblik over alle lejemål til erhverv på markedet. Med lidt held har du fundet det erhvervslejemål du søger på fem minutter!